Vilkår og betingelser ved køb af billeder for private

Regler for anvendelse af billeder


Ophavsretten til et billede tilhører som udgangspunkt fotografen, også selvom brugsretten til billedet eventuelt er blevet solgt og/eller delt. Når du som privatperson køber at billede her på siden, betaler du for retten til at bruge billedet under følgende vilkår:

 

 

  • Billedet købes til privat brug og må kun bruges privat. Dette inkluderer f.eks. fremkaldelser og forstørrelser til privat brug (familie og venner), eller visning på egen blog, egen private hjemmeside, egen facebookside o.l.
  • Såfremt billedet vises online, bedes fotografen krediteres med: "Foto: Mikkel Møgelvang"
  • Billedet må ikke bruges i kommerciel samenhæng eller offentliggøres uden forudgående aftale med fotografen.Derudover gælder naturligvis de sædvanlige regler for ophavsretligt materiale som anført i loven om ophavsret.

 

Læs mere om reglerne om ophavsret hér: Bekendtgørelse af lov om ophavsret


Billederne på denne hjemmeside samt billeder fremsendt til gennemsyn må ikke downloades, affotograferes, udskrives, gemmes eller på anden måde kopieres. De må ikke deles eller fremvises på sociale medier el. lign., men er udelukkende beregnet  til gennemsyn og udvælgelse i forbindelse med bestilling. Dette gælder også billeder med vandmærke.

 

Bruges et sådant billede uretmæssigt vil dette blive faktureret med 750,- kr pr. brugt billede.

 

Vi vil lejlighedsvis benytte enkelte billeder som reference på egen hjemmeside, i eget materiale samt på sociale medier. Kundens accept af disse vilkår giver samtykke til dette. Vi vil naturligvis altid respektere hvis kunden frabeder sig det.

 


 

Samlede bestillinger

 

Vores priser tilgodeser familier som gerne vil købe flere billeder eller som evt. har søskende i institutionen. Jo flere billeder du bestiller, des mere sparer du. Derfor modtager vi naturligvis ikke samlede bestillinger fra flere familier.

 


 

Levering

 

Levering af digitale billeder sker i form af billedfiler som kan downloades direkte fra vores Dropbox. Så snart bestillingen er registreret forbereder og uploader vi filerne. Når filerne er klar og betalingen godkendt, sender vi dig et link til download. Der skal typisk påregnes 1-2 hverdages leveringstid. Opløsningen af billederne er ca. 2000 x 3000 pixels.

 

Ved børnefotografering sker levering af fremkaldte papirbilleder som udgangspunkt gratis i dit barns intitution såfremt bestillingen foretages rettidigt. Ved senere bestillinger fremsendes billederne med post mod et administrations- og forsendelsesgebyr på 30,- ved gruppebilleder eller 100,- ved portrætserier.

 Fortrydelsesret

 

Bestillingen af digitale billeder kan annulleres indenfor 14 dage eller indtil et link til billederne er afsendt fra Natrium Foto. Når vi har sendt et link til billederne, anser vi at varen er fuldt leveret og fortrydelsesfristen ophører. 

 

Ved bestilling af fremkaldte papirbilleder frasiger kunden sig fortrydelsesretten, da der er tale om en specielt tillavet vare.

 Returret

 

Billederne købes som beset på bestillingssiden. Der er ingen returret på digitale eller fremkaldte billeder.

 


 

Priser

 

Priserne på bestillingssiden er altid de gældende. Der tages forbehold for eventuelle trykfejl på udleverede trykte materialer og prislister. Alle anførte priser er inkl. moms.

 


 

Betaling

 

Betaling foretages kontant, via Mobilepay 41086 eller ved kotooverførsel til Danske Bank: Reg.nr.1551 Konto nr. 3719612423

 


§