Sådan foregår portrætfotograferingen i institutionen

 


 

1. Tilmelding

Du tilmelder dig og reserverer en tid på tilmeldings­listen for dit barns institution her på hjemmesiden.  Du logger ind med institutionens kode og vælger én eller to af de ledige tider. Benyt evt. den QR-kode som hænger i institutionen.

 

Hvis du har et eller to børn, så er én tid nok. Hvis du har tre børn og bare ønsker ét søskendebillede med alle tre, så er én tid også rigeligt.

 

Hvis du har tre børn og ønsker individuelle portrætter af dem alle, så reservér to sammen­hængende tider.

 

Tilmelding sker online på denne side

2. Fotograferingen

Du møder op på dagen sammen med dit glade, forventningsfulde barn :-) Kom gerne 10 minutter før tid. Det kan være rart at få tøjet af og blive klar i ro og mag, evt. lige nå at tage et sidste kig på frisuren. Måske bliver det jeres tur lidt tidligere, hvis dem inden jer bliver færdige før tid.

 

Vi fotograferer med en hvid baggrund og anbefaler ensfarvet tøj uden print eller kraftige mønstre, tern, prikker og lign. 

 

Min lille grønne hjælper Øffe-Bob og jeg elsker at tage billeder af børn, og portræt­fotografering er rigtig sjovt og hyggeligt :-) For nogle børn kan det være en anelse over­vældende at skulle være midtpunkt med lys og udstyr osv., men vi tager det ikke så tungt og det plejer at være rigtig skægt og blive til nogle dejlige billeder.

mikkel_bob.jpg

 

 


 

 

3. Bestilling

Der går typisk en uges tid inden du modtager en e-mail fra mig med din adgangskode til at se de bedste billeder. Nu kan du se dem igennem i ro og mag fra din pc eller telefon, og bestille hvis der er nogle du kan lide.

 

Du vælger på hjemmesiden om du vil have digitale portrætter eller fremkaldte portrætpakker.


Du kan se produkter og priser hér.

4. Betaling

Betaling foregår via MobilePay eller konto­overførsel. MobilePay er det nemmeste og det hurtigste, da du får et direkte link til betaling i samme øjeblik du foretager bestillingen.

 

Har du ikke MobilePay, er det muligt at betale via kontooverførsel, dog kan det tage et par dage før betalingen bliver registreret.

5. Efterbehandling

Når jeg modtager din bestilling og betalingen er registreret, færdiggør jeg dine portrætter endeligt.

 

Alle portrætter får en individuel efterbehandling i form af en let retouchering.  Typisk fjerner jeg
ikke-permanente ting som forstyrrer portrættet som smårifter og lign.

6. Levering

Levering af billederne sker enten digitalt på din e-mail eller i institutionen hvis du har bestilt fremkaldte billeder.

 

Digitale billeder leveres i løbet af 1-2 hverdage. Fremkaldte billeder leveres I institutionen 1-2 uger efter sidste frist for bestilling.